”A Prairie Home Companion” med Meryl Streep och Lindsay Lohan

PrairieDet ska erkännas ett par saker direkt när det gäller den här filmen:

  • Jag avskyr musikaler på film.
  • Jag hade låga förväntningar på filmen trots flera goda betyg på framsidan och trots den ansenliga mängd storstjärnor som medverkar här. Några exempel: Woody Harrelson (mest en minusfaktor i mina ögon), Tommy Lee Jones, Kevin Kline, m fl.
  • Jag orkade inte se mer än halva den här skräpfilmen innan jag var tvungen att stänga av åt ägna mig åt något vettigare.

 

Handlingen? Det är sista sändningen i radio av showen ”A Prairie Home Companion” (och jag kan förstå varför). Teatern ska säljas för att bereda plats åt en pakreringsplats. De medverkande på radion är i sorg, men finns det kanske ändå en chans för programmet? Jag känner att det kvittar vilket för min del.

Det här känns som något för alla de som är sålda på Nils Poppe-shower, fast där om möjligt mindre händer. Gillar du country? Då möjligen att det kan finnas något av värde att se här. Annars säger jag bara, stay clear och låt den här smörjan falla i glömska. Det är den väl värd.

Betyg: Betyg Varning! 0/5

PS. Febern har äntligen släppt! Influensan från helvetet är över! Hoppas jag… DS.

2 thoughts on “”A Prairie Home Companion” med Meryl Streep och Lindsay Lohan

Comments are closed.