Betygssystem på CredPool

I den mån jag använder mig av betyg för att summera mina recensioner, tips (och varningar) så använder jag mig av en 5-gradig skala (utom för varningar som faktiskt kan få noll på den skalan! 🙂 ). Ologiskt? Det struntar jag i, jag sätter ramarna här! 😀

 Betygen ser alltså ut som följer:

Betyg 5/5 = Helt suverän! Missa absolut inte!

 

Betyg 4/5 = Riktigt bra. Se/hör/läs/spela den.

 

Betyg 3/5 = Hyfsat bra. Kolla in i brist på annat som är bättre. 

 

Betyg 2/5 = Inget vidare. Du gör klokt i att inte ödsla din tid på denna.

 

Betyg 1/5 = Usel. Stay clear.

 

Betyg Varning! 0/5 = Genomrutten. Varna alla i din omgivning för denna och gör mänskligheten en tjänst.

 

Enkelt, eller hur? 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *