Bilder från förr – del 1 – Australiens sydkust 1987

Bild från förrJag såg att min kollega Mia har börjat köra en grej på temat ”Foton från förr”. Jag kan ju själv inte vara sämre på självförnedring (eller hur Maria?) 😉 och med tanke på alla mina låttips på Temat 80-tal så är ju detta en idé jag snor rakt av. 🙂

Här är en bild på mig och min bror (som står bakom mig) från 1988 när vi är på australiens sydkust. Vad säger du om de där kläderna? för att inte tala om frisyren! Det var tider det, när man tillbringade mer tid åt frisyrfix än åt läxläsning! 😉

Klicka på bilden för en stor version…

Så kan det gå när man börjar gå igenom förrådet…

3 thoughts on “Bilder från förr – del 1 – Australiens sydkust 1987

  1. ..eller att du liknade Boy George som är en typisk 80-tals icon…
    Helt rätt, man ska bjuda på sig själv.

Comments are closed.