”Dunderklumpen” med Beppe Wolgers

Den första film jag såg på bio var nog Dunderklupmen. Jag minns hur jag som 5-åring hade ”soundtracket” på LP-skiva och hur jag spelade det på högsta volym till grannarnas förtret.

Jag såg ett par klipp från filmen på Youtube häromdan. Jag har ofta klagat på svensk film och filmhantverk här på Credpool, men jag imponeras av hantverket här, där datorgenererade effekter naturligtvis lyser med sin frånvaro eftersom filmen är från 1974.

Vilka flashbacks jag fick när jag såg dessa klipp från filmen: 🙂

2 thoughts on “”Dunderklumpen” med Beppe Wolgers

  1. Underbart att se dessa klipp ur filmen.
    Jag har precis gjort en albumsida i scrapbookteknik om filmen, så jag har varit ute och sökt en del uppgifter om den, och då har jag ramlat på såna här kul grejer.

Comments are closed.