Jag säljer utrensade filmer – del 2

Filmer till saluNytt batteri utsorterade filmer till salu, denna gång 5 stycken köpfilmer som jag sett och inte kommer att se igen. Filmerna är i original naturligtvis.

Jag säljer alla fem för 120 kr eller 35 kr styck. Maila mig på credpool@widung.com om du vill köpa dem. (Klicka på bilden för att se större bild eller läs mina betyg nedan).

 • ”Aeonflux” med Charlize Theron och Marton Csokas. Charlize spelar mystisk lönmördare för rebellerna. Science Fiction om vad som kan hända när männsiskans existens är hotad. IMDBs betyg är 5,5 av 10.
  Mitt betyg: Betyg 3/5
 • ”The Hunted” med Benicio Del Toro och Tommy Lee Jones. Atcionthriller som påminner en del om ”Rambo” fast mörkare. IMDBs betyg är 5,6 av 10.
  Mitt betyg: Betyg 3/5 (stark sådan)
 • ”Amelie från Montmartre” av Jean-Pierre Jeunet med Audrey Tautou. Riktigt bra färgstark fransk film men som ändå inte är Jeunets bästa. IMDBs betyg är 8,6 av 10.
  Mitt Betyg: Betyg 4/5
 • ”The Last Samurai” med Tom Cruise (2-disc specialutgåva). Tompan som desillusionerad krigshjälte som bekämpar samuraier men som går snart över till andra sidan. Riktigt snyggt foto. IMDBs betyg är 7,8 av 10.
  Mitt betyg: Betyg 3/5(stark sådan)
 • ”De blodröda floderna II” med Jean Reno och Benoit Magimel. Rituella offermord och mystiska munkar på steroider. Spännande film med uppenbara problem med realismen. Foto och actionskvenser är dock bitvis mycket bra. IMDBs betyg är 5,6 av 10.
  Mitt betyg: Betyg 3/5