Konspirationen kring 9/11? Filmen ”Loose Change Final Cut”

Loose ChangeUSA måste vara konspirationsteoriernas hemland. Vi har läst om månlandningen som enligt vissa aldrig ska ha ägt rum. Om John F Kennedy som ska ha skjutits på uppdrag av USAs regering etc. Och vad kan man göra annat än att småle åt folks otroliga fantasi och paranoia.

Det även finns de som på fullaste allvar tror att hela terroristattacken den 11 september 2001 i själva verket iscensattes av den amerikanska regeringen, bl a i syfte att få ett större stöd av folket och att kunna utöva större kontroll över sina medborgare.


Regissören Dylan Avery har t o m skapat en film om denna konspirationsteori där han lägger fram sina ”bevis”. Filmen kom i en första verion 2005. Nu jobbas det hårt för att skapa en ny version av filmen Loose Change Final Cut, som sägs släppas lagom till 11/9 2007. Om inte annat kan man ju se den som en kul film om hur man kan försöka övertyga sin

Se trailern till den kommande filmen här:

Se ett inslag från CNN om den föregående versionen av filmen:

Och vill du se hela förra versionen av filmen finns den här:

One thought on “Konspirationen kring 9/11? Filmen ”Loose Change Final Cut”

  1. Att det fortfarande finns folk som blundar för sanningen hade passat bättre. Hur kan man tro att det INTE är den amerikanska regeringen som är skyldig?

Comments are closed.