”Life in cartoon motion” av Mika (något sent jag vet, sorry)

MikaHej Mika!

Jag vill verkligen be allra ödmjukast om ursäkt för att jag inte skrivit om dig och din skiva för länge länge sedan. Förlåt, men jag insåg inte din genialitet trots att jag som så många andra överösts av din hit ”Grace Kelly” till den milda grad att jag nästan hunnit tröttna på den. Men bara nästan.

Vad har jag att skylla på? Att jag varit så upptagen på jobbet att jag helt enkelt inte hunnit med att skriva om din skiva, än mindre upptäcka dess fulla förträfflighet? Eller på det faktum att jag kommit in i tvåbarnssvängen, med min andra son som föddes för två månader sedan? Jag vet, det är tomma ursäkter. Men vad gör man när tiden inte räcker till?

Nåväl, ditt album måste vara den starkaste och mest trallvänliga popskivan som gjorts på år och dar! Inte en dålig utfyllnadslåt så långt örat hör. Snacka om hitsamling!

Mina favoriter? Härligt tuggummipoppiga ”Lollipop” får se sig slagen av både discocoola ”Relax (Take it easy)” och gladsvängiga ”Love Today” (låter nästan lite som om Eminem sjunger med där en sväng 🙂 ). Där har du fått till klockrena hits. Jag hittade t o m videon på Love Today på ”tuban”. Kolla in den här:

Och här är Relax (Take it easy) oxå:

Jag kan bara ge dig full pott i betyg och hoppas att det är tillräckligt för att du ska ha överseende med att jag förbisett dig hela våren!

Betyg: Betyg 5/5

När kommer du ut med nästa fempoängare till album?

/Din ödmjuke bloggvän

2 thoughts on “”Life in cartoon motion” av Mika (något sent jag vet, sorry)

Comments are closed.