Mystisk sajt marknadsför spel, men vilket?

rev64Spelförläggaren Ubisoft har släppt en mystisk sajt som ett första led i att lansera ett ännu okänt dator/TV-spel. Med koder som tros vara hänvisningar till bibliska citat och med mängder av skumma textharanger och en outtröttlig domedagsklingande radiosändning från framtiden försöker man skapa en massa buzz om ett kommande spel. Ett grepp som liknar den ”viral marketing” kampanj som föregick lanseringen av Halo 2 för er som sett det.

Koderna på sajten är som sagt många och inte helt enkla att tyda. Hänvisar t ex ”rev64” till bibelns Revelations 6:4 som lyder som följer: ”And there went out another horse that was red: and power was given to him that sat theron to take peace from the earth, and that they should kill one another: and there was given unto him a great sword.” Det citatet ska tydligen referera till domedagens ”röda häst”. Även radiosändningarna talar om en ”Red Horse Squad”. Vad står det för?

De keywords som finns i sajtens meta-taggar ger kanske den bästa ledtråden? De är:
” jsf28555833-80604722, rev 64, rev64, Splinter Cell, Rainbow Six, Ghost Recon, GRAW, Clancy”. Kan det röra sig om GRAW 3? Handlar det om Splinter Cell? Är det en helt ny spelserie?  Eller syftar JSF på Joint Strike Fighter vilket skulle peka på spelet Firehawk? Teorirna på många forum runt om på nätet är många, men en sak är säker, detta är ett genidrag av Ubisoft! 🙂 Och Tom Clancy har säkerligen ett finger med i spelet.

Kolla in sajten ifråga här:

http://jsf28555833-80604722.com/