Ny funktion på Credpool – Ranka inlägg!

Igår la jag till en ny funktion på CredPool. Nu kan du ranka/betygsätta varje enskilt inlägg i bloggen. Och du kan också se de tre bästa inläggen (enligt läsarna) i navigeringen till höger.

För att betygsätta ett inlägg gör du bara så att du klickar på det antal stjärnor du vill ge i betyg till inlägget. Tänk bara på att du bara har en gång på dig att betygsätta och att cookies (kakor) måste vara aktiverade i din webbläsare, vilket de normalt är.

Dessutom kan du nu automatiskt prenumerera på kommentarer om ett visst inlägg när du kommenterar ett inlägg. Det är bara att kryssa i rätt ruta för det när du skriver en kommentar (och ange rätt mailadress såklart).

Jag får erkänna att jag hade lite problem med innan jag fick rätt på funktionen. PHP-kod är inte min starkaste sida och t ex översättningarna ville bara inte fungera till en början. Men nu tror jag att det ska vara buggfritt. Kommentera gärna annars här. 🙂