Rätt låt vann, trots allt…

Jag hade alltså med vinnaren bland mina 5 utvalda låtar. Men precis som vanligt blev det till slut en sedvanlig orgie i grannlandsröstning. Trist som vanligt!

Och så kan man konstatera att jag hade rätt om Ryssland. Men i övrigt hade jag mest fel. Men vad gör en låt som Ukrainas i en tävling som denna annat än som en ”anti-melodifestivalen-låt”? Lordis låt från förra året var ju en höjdare jämfört med Ukrainas freakshow-låt.

Det känns som om jag varje år lovar mig själv att aldrig mer se melodifestivalen. Men varje år (nästan) trillar jag av någon anledning dit igen. Alltid är det nån i min omgivning som absolut vill se skräpet… En kavalkad av B-låtar utan marknad någon annanstans, det är vad melodifestivalen känns som till åtminstone 90%. Det är väl de där få guldkornen som får mig att uthärda trots allt…

Och nästa år lär väl Sverige inte ens vara i final. Snart har melodifestivalen reducerats till en öststatsuppgörelse… 😉

One thought on “Rätt låt vann, trots allt…

  1. Oj oj Marcos, Frankrike? Du måste skämta? Det var vedervärdigt ju haha. Jag hejade på Ukraina så klart men är helt nöjd med vinnaren också. Har brassat den säkert fem gånger i iPoden under min en timme och tjugominuters-färd till mitt arbete. Nåt som även var sjukt dåligt var Irlands bidrag. Det var vi alla eniga om i soffan. Annas gissningar på vinnare och förlorare var som vanligt mycket avvikande från oss övriga. Precis som det skall vara. 🙂

Comments are closed.