Reklam jag älskar att hata…

kass reklamJag kan bara inte låta bli att skriva om hur illa jag mådde idag när jag råkade zappa förbi den sämsta reklam jag sett sedan ”Jag och min Magnum”-reklamen (som för övrigt fick mig att bojkotta Magnum-glassar i många år).

Den här gången är det Pernilla Wahlgren som sålt sin själ till djävulen (undrar om hon var i extrem ekonomisk knipa? Potentiell skuldsaneringskandidat?). För när jag hör Pernilla ringa sin mamma mår jag verkligen illa. Hur hon för en så onaturlig dialog med sin mor, så krystad att jag bara vill uppslukad av golvet å Pernillas vägnar. Inser hon inte hur dåligt det hon håller på med är?

Huva!

5 thoughts on “Reklam jag älskar att hata…

  1. Jag tror hon fick fett med cash för att vara med i den där reklamen. Hon är också med i en annan pinsam reklmanfilm för tandtråd. Hon är även pinsam i babyboom. Och på Sound of music-affischerna… och… och…

  2. Jag måste hålla med om att den där reklamen är helt sjukt usel! Man misstänker ju att företaget som gör reklamen har insett att usel reklam ger bättre genomslagskraft än bra reklam. (finns ju till och med bloggare som nämner den 🙂 )

  3. Ja med den talangen kan man väl inte vänta sig mera 😉 Hon har ju inte ens gått i gymnasiet men så är det när man har en berömd mamma….

Comments are closed.