Spela World of Warcraft och få högskolepoäng

World of WarcraftDet låter ju helt otroligt men det är tydligen den nya given för att få lärare att få större förståelse för vad barn och ungdomar pysslar med nuförtiden. Och det gäller visst inte bara WoW utan kursen ska visst även prova på klassiker som Counter Strike, lärarna ska alltså få prova på att fragga varann och spela terrorister/counter terrorists på banor som de_dust2 och cs_italy. 🙂

Ingen dum idé alls tycker jag. Förståsigpåarna och moraltanterna som helt oinsatt uttalar sig om datorspelen som ”förstör” dagens ungdom är alldeles för vanliga. Det kanske den här kursen råda lite bot på.

Det hade varit en häftig syn, att få se min gamla kemilärare spela counter strike, helt uppslukad. Synd att de bara behöver levla upp till level 5 i World of Warcraft. Behöver de bara fragga 5 terrorister i CS också då? 😉

5 thoughts on “Spela World of Warcraft och få högskolepoäng

  1. Jag vet inget om spel förresten. Men ifall man får komma med önskemål, så vill jag be dig recensera ”Alla älskar Alice”. Har du sett den redan? Den är väldigt… ööh… ”speciell”.

  2. Oj, jag hade den på DVD-spelarens hårddisk tills häromdan då jag bara fick för mig att jag skulle radera den utan att se den. Borde jag inte gjort det alltså?

Comments are closed.