”Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby” med Will Ferrell och Sacha Baron Cohen

Talladega nightsJag har feber. Feber och infuensa.

Vi snackar rejäl feber med något som känns som små glasbitar under huden och en betongklump till att badda pannan med. Lägg till en hosta som försöker vända mig ut och in och ett par ögon som inte riktigt vill hålla sig fullt öppna.

Inte de bästsa förhållanden för att se en film eller blogga om upplevelsen heller (såg den häromdannär jag var frisk förövrigt). Men nu har jag ”stabiliserat läget” med två snabba alvedon så nu kan jag sitta en stund vid datorn igen. 🙂

Den här filmen har nedlusats med bra recensioner. Så den måste ju vara bra eller hur?

Nej. Den är inte alls bra, och du bör lägga din tid på något annat än den här filmen. Varför sågar jag den här smått absurda komedin med den här dekorerade ensemlen? Allt ser ju så bra ut på pappret.

Det här är dumt, det saknas inlevelse och engagemang i karaktärerna och har du sett trailern till filmen så har du sett allt de roliga.

Betyg: Betyg 1/5

Se trailern här:

3 thoughts on “”Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby” med Will Ferrell och Sacha Baron Cohen

  1. Jag som trodde den här filmen skulle vara rolig och hade tänkt se den, men nu vet jag att den suger. Tack för det Markku (Marcos)! Nu kan jag spara pengar genom att INTE hyra den här filmen. Japp, jag HYR fortfarande filmer, DVD-filmer i alla fall. Jag är old-school.

  2. Tack Max! Äntligen hyfsat frisk igen! 🙂

    Ja Mirva, alla har ju sin egen smak, men hade jag varit du hade jag sparat pengarna. 🙂

Comments are closed.