Varning för Windows Live

LiveJag använder MSN Messenger dagligen i mitt jobb. Det är ett suveränt kommunikationsverktyg när man jobbar med folk spridda över Europa och i USA, såväl som de som sitter 40 meter bort på samma kontor som en själv. 

För några veckor sedan bytte jag till det nya MSN-alternativet från Microsoft, Windows Live som det heter. Sen började problemen. Outlook började kännas segt, alla mina office-program började vara sega och jag var tvungen att starta om min burk i stort sett dagligen.

Problemen var ändå så pass diffusa att jag inte kopplade källan till problemen förrän idag då jag hörde av en kollega att han haft samma problem och att de försvunnit efter att han gått tillbaka till MSN 7.5.

Om du kör Windows Live, byt tillbaka. Ibland kostar det väl mycket att ligga i framkant. 🙂